Labben

Fra Bitraf
Hopp til navigering Hopp til søk

Labben

Labben er stor-stua vår! Her har vi langbord der man jobber med prosjektene sine, alt som trengs for å jobbe med vanlig through-hole elektronikk og SMD. Vi har lodde-ovn, loddebolter, mikroskop, reflow-utstyr, og massevis av komponenter. Komponenter og kabler er fri bruk (innen rimelighetens grenser selvsagt) for betalende medlemmer.

Her finner du også den offisielle butikken vår "Bitmart" der du kan kjøpe Arduino, Raspberry Pi, Teensy, Gemma, fresestål, worbla, komponent-sett, snacks, brus og mineralvann. Vi har også "UserMart" der medlemmene selger komponenter de har kjøpt inn i stort antall (via VIPPS) og P2k12. Det skjer stadig at medlemmer setter opp "småbutikker" der medlemmene selger ting de har laget (som når Regine har laget sin altfor deilige Fudge).

Kurs i Labben

Labben0.jpg

Når det er kurs på Bitraf holdes disse vanligvis i Labben. Vi re-arrangerer langbordet til flere mindre bord slik at vi har plass til oppimot 30 stk. Prosjektoren har VGA-tilkobling, men vi har et par overganger til DisplayPort liggende. Husk å sjekke Meetup-sidene våre for arrangementer hvis du skal jobbe i labben. Det å kunne arrangere kurs er en medlemsfordel og all aktivitet på Bitraf er arrangert av medlemmer for andre medlemmer.

Bilder fra Labben

Bilder fra en juleryddet (og uvanlig tom) lab:

Labben1.jpg

Labben2.jpg