Gratis skymiljø hos Zetta.IO

Fra Bitraf
Hopp til navigering Hopp til søk

Zetta.IO - gratis tilbud til medlemmer av Bitraf

Om Zetta.IO

Zetta.IO er en norskprodusert IaaS (Infrastructure as a Service) public cloud plattform for utvikling og produksjon av IT-tjenester. Plattformen er bygget på OpenStack og åpne standarder. Zetta.IO ble startet av tidligere Bitraf-medlemmer Dag Stenstad og Einar Forselv i 2013, har vært i live produksjon siden 2014, gikk break-even i 2017 og fokuserer nå på videre utvikling og vekst med hjelp fra solide eiere (bl.a. de opprinnelige eierne av PowerTech Information Systems). Zetta.IO er et alternativ og supplement til f.eks Microsoft Azure, Amazon Web Services og Google Cloud Platform, og fokuserer spesielt på: sikkerhet og personvern, vi er 100% norske med datasenter i Norge åpne standarder og nøytralitet, våre kunder skal ikke risikere vendor lock-in eller begrensede muligheter for integrasjoner en lokal tilstedeværelse i det norske markedet, våre kunder skal, uavhengig av størrelse, lett få tak i oss og oppleve god service og support Hvem gjelder tilbudet for? Medlemmer av Bitraf

Hva inkluderer tilbudet?

Helt gratis bruk av Zetta.IO IaaS public cloud plattform for utvikling og produksjon av IT-tjenester

Hvor lenge varer tilbudet?

12 måneder om gangen, med mulighet for forlengelse på forespørsel. Det vil ikke være noe problem å forlenge for ikke-kommersiel bruk. Tjener man derimot penger på bruken av Zetta.IO vil vi gjøre en vurdering basert på dialog med brukeren/medlemmet. Man vil i tilbudsperioden til enhver tid ha oversikt over eget forbruk av ressurser og hva det tilsvarer i kostnader, og dermed ha en god pekepinn på kostnadsnivå når tilbudsperioden er over dersom man skal bruke Zetta.IO i kommersiell sammenheng.

Hvordan går man frem for å benytte seg av tilbudet?

Registrer konto hos Zetta.IO på vanlig måte, det er helt gratis og uforpliktende. Send en epost til dag@zetta.io for å få tilsendt en voucher/rabattkode som gir 12 måneders gratis bruk av Zetta.IO.

Vilkår for tilbudet

Brukere av tilbudet vil ha tilgang til en definert kvote ressurser. Utvidelse av kvoten er mulig på forespørsel. Brukere av tilbudet må på lik linje med betalende kunder akseptere våre vilkår og betingelser. Bruken av ressurser må være knyttet til Bitraf-medlemmenes egne formål. Det er for eksempel ikke tillatt å dele, selge, leie ut, låne bort eller på andre måter tildele ressurser til andre bedrifter, organisasjoner eller personer. Kontaktinfo For spørsmål om Zetta.IO eller dette tilbudet, ta kontakt med Dag Stenstad på dag@zetta.io eller +47 24200024.

Gratis workshop

En gratis workshop på Bitraf arrangert av Zetta.IO er planlagt i forbindelse med lanseringen av dette tilbudet. Kom gjerne med forslag til tema! Hva er du interessert i å lære relatert til cloud computing, IaaS, OpenStack og/eller Zetta.IO?