Sponsorer

Fra Bitraf
Hopp til navigering Hopp til søk

I 2023 har Bitraf disse sponsorene:

Tidligere sponsorer:


Bli sponsor!

Bitraf er en ideell forening registrert i Brønnøysund, men vi er åpne for donasjoner og sponsorer. Foreningen er brukerstyrt og har et fokus på fri og åpen programvare, elektronikk, digital kunst, grafikk, spill og en rekke andre satsingsområder. Disse hjelper oss med innkjøp og drift av dyrere utstyr som alle medlemmene får glede av.

Vi har valgt å dele sponsorene våre inn i tre grupper:

Bronsesponsor

En donasjon på 10.000 gir logo på nettsiden, meetup-siden og en sponsor-logo i Bitrafs lokaler. Det gir også tilgang til foreningens lokaler for én person i ett år. Man kan også bruke Bitrafs varemerke og logo i markedsføringsøyemed og tilsvarende hvor det stadfestes at bedriften er sponsor for Bitraf.

Sølvsponsor

En donasjon på 20.000 gir de samme fordelene som Bronsesponsor, men man får i tillegg anledning til å arrangere ett møte eller én workshop der man kan vise frem produktene sine til Bitrafs medlemmer. Tilgang til foreningens lokaler, workshops og kurs for to personer.

Gullsponsor

En donasjon på 40 000 eller mer, gir de samme fordelene som Sølvsponsor, men man kan i tillegg få en 3D-freset logo til egne lokaler. Alternativt kan Bitraf-medlemmer arrangere en workshop enten hos bedriften eller på Bitraf (etter avtale). Sjekk vår workshop-oversikt for muligheter. Det er også mulighet for at bedriften holder interne workshops i Bitrafs lokaler og bruker Bitrafs utstyr. Det gis tilgang til foreningens lokaler, workshops og kurs for inntil fem personer.

Platinumsponsor

En donasjon på 100 000 eller mer, gir de samme fordelene som Gullsponsor, men vi vil være veldig fleksible med tanke på å oppfylle ønsker og behov for workshops/kursing av ansatte og lignende. Det gis tilgang til foreningens lokaler, workshops og kurs for inntil tolv personer. Trenger man to kurs (f.eks. CNC og Laser) ordner vi selvsagt dette og man kan også få personlig assistanse fra nøkkelpersoner i Bitraf.

Alle priser er uten MVA og sponsoratet varer i 12 måneder. Vi har ingen binding utover disse 12 månedene, men man er selvsagt velkommen til å fornye sponsoratet. Tidligere kalte vi dette Bedrifts-partner.

For å bli sponsor eller ved spørsmål, ta kontakt med post@bitraf.no.